2011. július 28., csütörtök

Váradi Gábor: Váradi Gábor - Jelenlegi ára: 2 360 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Váradi GáborA könyv listaára: 2917 Ft. Leírás:
Váradi Gábor rajzkészségére már a szakmunkásképzőben és a katonaságnál is felfigyeltek, munkája mellett autodidaktaként ismerkedett a művészetekkel, a festészettel. 1989-ben született első festménye: Az érzéseimet, a vágyaimat, a félelmeimet festem és akarom festeni - vallja az ösztönös művész, aki nem szereti, ha naiv festőnek titulálják. Egy alkotótáborban ismerkedett meg Péli Tamás festőművésszel, akit példaképének, mesterének tekint ma is. Festményei azóta eljutottak az ország különböző kiállítótermeibe és külföldre is. Váradi Gábor nem igazán csak fest, megpróbál írni is festményeivel. Van minden képében egy üzenet - patrina, cigányul így mondják Nekem az Ő üzenetei az emberségről, az emberiességről, egy harmonikus és korrekt, becsületes világról beszélnek - nyilatkozta róla a művészbarát. Váradi Gábor lánya, Váradi Éva és Váczy András írt életrajzi bevezetőt a húsz színes reprodukcióval illusztrált kiadványhoz. ISBN: 963-00-9426-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 360 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:40
. Váradi Gábor: Váradi Gábor - Jelenlegi ára: 2 360 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése